Přeskočit na obsah
logo Ostrava

Úspěšný reaudit Vážka

Datum publikování: 07.05.2024

Domov Korýtko, příspěvková organizace zřizovaná Statutárním městem Ostrava, obhájila dne 5.3.2024 „Certifikát Vážka“ v péči o osoby s demencí a Alzheimerovou chorobou . První certifikace proběhla v únoru 2019, druhá v roce 2021.

Domov se zvláštním režimem prošel úspěšně již druhým reauditem České alzheimerovské společnosti. Hodnocena byla úroveň  péče, včetně důstojných podmínek pro uživatele s demencí. Pracovníci se dlouhodobě připravovali tak, aby úspěšně obhájili přísná kritéria, která ukládá Česká alzheimerovská společnost.

Domov Korýtko je jednou ze čtyř příspěvkových organizací zřizovanou Statutárním městem Ostrava, která může svým zájemcům a potřebným lidem s demencí nabídnout službu, která je na velmi dobré úrovni a je zastřešená kvalitní péči dle pravidel České alzheimerovské společnosti.

Pracovníci i vedení Domova Korýtko jsou velmi hrdí na druhé obhájení ocenění a i v příštím období se budou nadále snažit poskytovat kvalitní péči. Další obhajoba získaného Certifikátu organizaci čeká za 2 roky.

VIZE POSKYTOVANÝCH SLUŽEB

Lidským přístupem ke klientům vytváříme vzájemně se obohacující partnerské prostředí, v němž doprovázíme seniory na jejich životní pouti až k poslednímu okamžiku. Bezpodmínečně a nerozlučně.